maastricht-426122_960_720

“Eurovisie Songfestival 2020 In Maastricht” – Giel Beelen

Na de winst van Duncan Laurence in Israël, zal volgend jaar het Eurovisie Songfestival plaatsvinden in Nederland. Giel Beelen vertelde in de ochtendshow op Radio Veronica wel iets heel bijzonders.

Steden melden zich

Sinds donderdag 30 mei kunnen steden zich aanmelden om het Eurovisie Songfestival te organiseren. Onder andere Amsterdam, Leeuwarden , Rotterdam en Maastricht hebben al laten weten interesse te hebben om het grote muziekevenement naar hun stad te halen.

‘De organisatie doet net alsof steden zich nog kunnen aanmelden’

“Ik heb uit zeer betrouwbare bronnen…ehhh…gehoord dat het Maastricht is.” zegt Giel in zijn eigen ochtendshow op Radio Veronica. “Eigenlijk hoorde ik er betrouwbare mensen over praten. Maastricht is natuurlijk de Europese hoofdstad.” vertelt Giel. Ook zegt hij : “Nu doen ze nog alsof steden zich nog kunnen aanmelden terwijl het volgens mij al helemaal rond is.”

Het is nog niet 100% zeker of Maastricht ook daadwerkelijk het songfestival gaat organiseren maar meestal zijn de uitspraken van Giel Beelen erg betrouwbaar. Zo wist hij vaker al enkele namen te verklappen voor de verschillende Pinkpop edities die al geweest zijn.

Bron: Ochtendshow met Giel, Radio Veronica

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *